DENAS
DENAS, učinkovite poti celostnega zdravljenja. Vzemite zdravje v svoje roke in poiščite pravo rešitev zase in za svoje bližnje.

Kaj je DENAS terapija?

Sto let nazaj bi se terapija DENAS zdela kot čudež.
Danes jo uporablja več kot dva milijona ljudi po vsem svetu.


Po meri vašega organizma

Vsak posameznik je edinstven in se individualno odziva na zdravljenje. Tako kot bo nekdo zbolel že samo, če se bo vozil v avtomobilu z odprtim oknom, nekdo drug pa bo ostal zdrav tudi, če bo pil vodo iz potoka, tako bo tudi enaka tableta pri različnih osebah sprožila različne učinke. Za uspešno zdravljenje je nujno, da je individualno prilagojeno in da ga telo izvaja sámo – terapija DENAS omogoča točno to!

po meri vasega organizma

Razvita za astronavte

Razvita za astronavte,
namenjena v vsak dom

Prvi podobni pripomoček so v Rusiji razvili že v 70. letih prejšnjega stoletja za potrebe astronavtov. Aparati DENAS, prvič proizvedeni leta 2001, so bili zasnovani in oblikovani tako, da se lahko uporabljajo tako v profesionalne kot osebne namene.


Za življenje brez bolečin

Bolečina je klic na pomoč organizma, da je nekaj narobe. Rešitev bolečin ni v samo nenehnem zatiranju telesnih signalov, pač pa se moramo posvetiti odpravi vzrokov, ki so pripeljali do bolezni. Terapija DENAS protibolečinski efekt zadovolji v celoti, hkrati pa odpravlja vzroke, ki so pripeljali do bolezni.

Za življenje brez bolečin

Doma, v službi, na poti in počitnicah

Doma, v službi, na poti in počitnicah

Ker so vsi aparati DENAS majhni, lahki in jih napajajo baterije, ga lahko imamo vedno in povsod pri sebi – doma, v službi, v počitniški hišici, na poti in počitnicah. Tako si lahko kjer koli in kadar koli učinkovito odvzamemo bolečine ali nudimo prvo pomoč, ko je to potrebno.


Žepni zdravnik za vso družino

Aparat lahko uporabljajo vsi družinski člani, saj se pred in po uporabi elektrode le preprosto dezinficirajo. Medtem, ko si bo eden od članov zdravil določeno težavo, ga lahko drugi odlično uporabljajo v preventivne namene. Kaj je boljšega, kot imeti učinkovito, hitro, telesu prijazno in nebolečo terapijo vedno in povsod pri roki?

Žepni zdravnik za vso družino

Od 0 do 100 let

Od 0 do 100 let

Aparati DENAS so primerni za vse starosti. Z enako lahkoto boste s terapijo DENAS lajšali in odpravljali kolike pri dojenčku, kot bolečine v križu pri njegovi prababici.


Kot tradicionalna kitajska medicina, le udobnejša

Terapija DENAS predstavlja kombinacijo tisočletnih izkušenj tradicionalne kitajske medicine in rezultatov raziskav ruskih znanstvenikov. Na Vzhodu biološko aktivne točke in cone stimulirajo z iglami, posebnimi palčkami ali prsti, kar je učinkovito, a žal tudi precej boleče. Stimulacija s terapijo DENAS je povsem neboleča in tudi zaradi tega primerna za vse starosti.

Kot tradicionalna kitajska medicina, le udobnejša

Varna in zanesljiva

Varna in zanesljiva

Terapija DENAS ima v primerjavi z zdravili zanemarljive kontraindikacije (v primeru vsajenega srčnega spodbujevalnika, v prvem tromesečju nosečnosti, pri samopomoči pri alkoholni intoksikaciji in individualni preobčutljivosti na električni tok) in nobenih stranskih učinkov.


Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.