DENAS
DENAS, učinkovite poti celostnega zdravljenja. Vzemite zdravje v svoje roke in poiščite pravo rešitev zase in za svoje bližnje.

Podpora kupcem

Uporaba DENAS aparatov je izjemno preprosta, kljub temu pa našim kupcem omogočamo več oblik podpore, saj si želimo, da bi pri izvajanju terapij dosegali najboljše rezultate.

Tako so vam na voljo brezplačne telefonske konzultacije (od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00) ali konzultacije po elektronski pošti. Poleg tega vsaj enkrat mesečno izvajamo brezplačne delavnice učenja DENAS terapije. Delavnice potekajo (praviloma) vsak zadnji ponedeljek od 16.30 do 18.00 na sedežu podjetja (Mariborska cesta 86, Celje). Delavnice so praktične narave, zato je priporočljivo, da s sabo prinesete svoj aparat in gradivo, ki ste ga prejeli ob nakupu. 

Ker je število mest omejeno, se je potrebno obvezno predhodno prijaviti - po telefonu (041 488 379 ali 03 620 25 92) ali preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

 

Termini delavnic v letu 2017:

30. januar,

27. februar, 

27. marec,

24. april,

29. maj, 5. junij, 

4. in 25. september,

23. oktober,

27. november in

18. december.

V juniju, juliju in avgustu delavnic ne izvajamo, ponujamo pa možnost brezplačnega individualnega in telefonskega svetovanja (po predhodnem dogovoru). 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.