DENAS
DENAS, učinkovite poti celostnega zdravljenja. Vzemite zdravje v svoje roke in poiščite pravo rešitev zase in za svoje bližnje.

 Hitra in visoka učinkovitost na povsem naraven način

Hitra in visoka učinkovitost na povsem naraven način

Aparat DENAS ustvari električne impulze, ki so podobni živčnim impulzom v telesu. Telesu tako pomaga po naravni poti aktivirati in harmonizirati prirojene samozdravilne sposobnosti. Izjemno učinkovitost DENAS terapije potrjujejo tudi številne klinične študije.
 
Nežna, varna in preprosta uporaba

Nežna, varna in preprosta uporaba

Terapija je nežna, brez kakršnih koli ritmičnih motenj notranjih organov in telesnega sistema ali poškodb na koži. Aparat je kompakten, preprost in deluje na baterije, zato ga lahko brez medicinske izobrazbe uporabljamo kjerkoli in kadarkoli (doma, v službi, na izletu …).
Brez stranskih učinkov in za vse starosti

Brez stranskih učinkov in za vse starosti

Glede na izjemno podobnost z naravnimi živčnimi impulzi so kontraindikacije minimalne, zato je terapija DENAS primerna za vse starosti, tudi za dojenčke in starostnike.
Zdravljenje številnih bolezni

Zdravljenje številnih bolezni

Terapija DENAS je indicirana za praktično vse znane bolezni, bodisi akutne ali kronične. Obnavlja imunski, endokrini in živčni sistem, kar se odraža v številnih terapevtskih učinkih (protibolečinski učinek, protivnetni učinek, učinek na zniževanje telesne temperature …).
Odlična preventiva in rehabilitacija po poškodbah

Odlična preventiva in rehabilitacija po poškodbah

Terapija DENAS nudi široke možnosti uporabe v preventivne namene, kot so krepitev imunskega sistema, zmanjševanje in odpravljanje stresa, blažitev utrujenosti in izčrpanosti, izjemno učinkovita pa je tudi pri okrevanju po poškodbah in boleznih.
Združljivost z drugimi terapijami

Združljivost z drugimi terapijami

DENAS je povsem združljiv z drugimi oblikami zdravljenja in s tem poveča njihovo učinkovitost. Običajno terapija DENAS poveča učinkovitost zdravil, zato je le-te (po posvetu z zdravnikom!) potrebno sčasoma zmanjšati.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.