DENAS
DENAS, učinkovite poti celostnega zdravljenja. Vzemite zdravje v svoje roke in poiščite pravo rešitev zase in za svoje bližnje.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je terapija DENAS primerna tudi za najmlajše?

Da. Ker terapija deluje na povsem naraven način in nima nikakršnih stranskih učinkov, je primerna za vse starosti, tudi za dojenčke in starostnike.

Back to top
Kaj lahko zdravimo s terapijo DENAS?

Vse vrste bolečin, težave s prebavo, hormonsko neravnovesje, hemoroide, kožne bolezni, krvni tlak, alergije, glavobole, nespečnost, utrujenost, putiko, težave z menopavzo, revmo, inkontinenco, težave s prostato, vnetja…

Back to top
Kdo lahko uporablja aparat DENAS?

Ker je aparat za uporabo zelo preprost, ga lahko uporabljajo vsi, tudi osebe brez medicinske izobrazbe. En aparat lahko uporabljajo vsi družinski člani, saj se elektrode pred in po terapiji samo preprosto dezinficirajo.

Back to top
Kako lahko z enim aparatom zdravimo toliko bolezni?

Aparat spodbudi izločanje uravnalnih nevropeptidov, nadzor nad nevropeptidi pa nam omogoča nadzor nad celotnim organizmom.

Back to top
Kako se aparat napaja?

Vsi aparati se napajajo z baterijami. Vsak aparat je majhen in lahek, zato je lahko vedno z vami – doma, v službi, na poti in počitnicah.

Back to top

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.