LYAPKO
Edinstveni in vsestranski kompenzatorji oslabelosti, ki učinkovito in zanesljivo obnavljajo moči in energijo. Stimulirajo notranje rezerve organizma, ki vplivajo na vse organe in telesne sisteme.

STOPALA V TRAVIPLANTKo je človek še živel v tesnem stiku z neokrnjeno naravo, je bil s stopali, dlanmi in preostalimi deli telesa vseskozi v aktivnem stiku s travo, zemljo, vodo … S tem je nezavedno deloval na receptorje, biološko aktivne točke in cone, ki se nahajajo na površini celotnega telesa, skozi kožo pa je sprejemal vitamine in minerale. Posledično se je aktiviral samozdravilni sistem oz. je narasla aktivna zaščita proti številnim boleznim in patološkim stanjem.

Večina ljudi danes ni več v aktivnem stiku z naravo, hodijo obuti in preživijo veliko časa v sedečem ali drugih prisiljenih položajih, pri bolezenskih stanjih pa je pogosto prisotna omejitev ali nezmožnost gibanja.

 

KAKO APLIKATORJI DELUJEJO?

Cink, baker, železo, nikelj in srebro so kovine, ki jih naše telo potrebuje in prav iz teh kovin so izdelane iglice aplikatorjev. Ko smo v stiku z iglicami se znotraj naše kože ustvari galvanski tok preko katerega pride do difuzije teh kovin v srednjo plast našega organizma. Poleg tega iglice delujejo na refleksne cone telesa in spodbujajo samozdravilni sistem organizma in s tem nadomeščajo primanjkljaj gibanja in neposrednega stika z naravo.

LYAPKO KAKO DELUJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INDIKACIJE ZA UPORABO

  • Izboljšajo tonus in kapaciteto za delo, normalizirajo spanje in metabolizem, izboljšajo počutje,
  • sodelujejo pri zdravljenju in preprečevanju bolezni prebavil, kardiovaskularnih in dihalnih bolezni ter bolezni živčnega sistema,
  • odstranijo spolne nepravilnosti in vnetja v genitalno-urinarnem sistemu,
  • ustavijo različne bolečinske sindrome,
  • pomagajo pri učinkoviti rehabilitaciji po poškodbah in operacijah,
  • prispevajo k normaliziranju procesov izmenjave v primeru endokrinih bolezni,
  • pomagajo pri zmanjševanju škodljivih navad, ko sta na primer alkoholizem in kajenje,
  • omogočajo zmanjšanje količine zdravil z možnostjo nadaljnje popolne opustitvije le-teh.

 


Lyapko aplikator "PREPROGA" 6,8 mm

Velikost: 250 × 465 mm, razmak med iglicami: 6,8 mm, vsebnost srebra: 12,5 % 

LYAPKO PREPROGA

 

Cena: 120,00 EUR

Na zalogi.  

Želim naročiti.

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.