Novice
Prebrskajte naše novice.

Mar ne bi bilo lepo, če bi lahko v trenutku izbrisali vse slabo, boleče in moteče, kar nas ovira na poti do uresničitve naših sanj in ciljev? Čarobnega prahu, ki bi odstranil vsa omejujoča prepričanja, ki nas držijo na mestu in preprečujejo, da bi naredili korak ali dva naprej v smer, ki si jo srčno želimo, žal nimamo. Lahko pa je barvna psihosomatika CPS® prijatelj, navijač, zdravnik in učitelj na vaši poti k želenemu. 

Svetloba, vir življenja

Pozitivni terapevtski učinki zdravljenja s svetlobo in barvo niso novost. Dr. Fritz-Albert Popp, nemški biofizik je razvil visoko občutljivo opremo, ki je pokazala, da vse žive celice oddajajo elektromagnetne valove, ki nenehno ustvarjajo šibko svetlobo v vidnem delu spektra (400 – 800 nm). Ugotovil je, da če so celice zdrave, oddajajo več, če niso, manj. Dr. John Nash Ott, znan predvsem po razvoju metode fotografiranja s časovnim zamikom, je pri svojem dolgoletnem delu imel možnost spremljati, kakšen učinek ima svetloba na rast celic, rastlin in živali. V številnih letih študija in opazovanj je utrdil prepričanje, da vsa živa bitja, da bi ostala zdrava, potrebujejo celoten spekter sončne svetlobe.

Mehanizem delovanja CPS izhaja iz tega, da ima vsaka živčna celica od rojstva naprej zdravo vibracijo s specifično valovno dolžino. Pri različnih patoloških stanjih se vibracija celice spremeni. Z barvno terapijo – individualno določenimi korekcijami, celica po principu resonance prevzame zdravo vibracijo. Z individualno izbranim tokom fotonov, barvna terapija »popravlja« energo-informacijski metabolizem organizma. Zelo poenostavljeno povedano je CPS kot nekakšna radirka, ki počisti čustveno navlako, negativne vzorce obnašanja/doživljanja in vse tisto, kar ni v našo korist, hkrati pa ima številne »barvice«, s katerimi nam pomaga »narisati« tisto, kar smo si želeli, pa nismo znali ali zmogli. 

 

Testiranje, pri katerem pogovor ni potreben

Ena od glavnih prednosti tehnologije CPS® je, da zagotavlja popolno anonimnost v procesu testiranja. Potem, ko nastavimo osnovne parametre, celotno testiranje opravite sami. S terapevtom vam tako ni potrebno deliti vaših čustev, notranjih stisk, odnosa do drugih ipd.

Testiranje se prične s klikanjem na barvne kvadratke, nadaljuje z izbiro negativnega čustva, ki vas v tem času najbolj obremenjuje, nato pa s seznama izberete še 12 pozitivnih in 12 negativnih lastnosti, ki jih pri ljudeh najbolj cenite oz. ne marate.  Celotno testiranje traja od 10 do 20 minut, pri otrocih, ki potrebujejo asistenco, nekaj minut dlje. 

Testiranje 1

Testiranje 2

Testiranje 3Testiranje 4

 

Kje, po notranjem »GPS-u« se nahajamo?

Rezultati testiranj ponujajo številne odgovore. Če izpostavimo najpomembnejše: psihoemocionalni status (npr. sposobnost premagovanja težav, osebna odgovornost, hitrost sprejemanja rešitev, samodisciplina, občutek za pravičnost, kreativnost in ustvarjalnost …), pretočnost čaker (definira, katera izmed sedmih je najbolj disharmonizirana in kako to občutimo na fizičnem, mentalnem in duhovnem nivoju), prednapetost v 30 organih in telesnih sistemih (pokaže trenutno energetsko stanje posameznega organa in telesnega sistema), najbolj ogrožene organe (glede na trenutno energetsko stanje), bioritme in energoritme za obdobje šestih mesecev od dneva testiranja ter neugodna življenjska obdobja, ko moramo biti še posebej pozorni na fizično in mentalno zdravje. 

Rezultati 1Rezultati 2

Rezultati 3

Rezultati 4

 

Celo orli potrebujejo zalet

S terapevtom pregledate vaše rezultate, nato pa z njegovo pomočjo izberete 60 individualno določenih korekcijskih terapij, katerih namen je vzpostaviti ravnovesje vašega telesa in duha oziroma okrepiti želeno področje vašega življenja.

Program ponuja res široko paleto terapevtskih blokov, ki med drugim omogočajo korekcijo negativnih čustev (strah, jeza, žalost …), notranjih organov in telesnih sistemov, izboljšanje spanja, jasno razmišljanje, motivacijo za aktivno delovanje, kreativni razvoj, romantično harmonijo in še bi lahko naštevali. Podrobno členitev terapevtskih blokov najdete tukaj.

Boste vzeli nov zalet? Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.