zdrava logo
Miljenko J.
Novi Sad, Srbija
nogenoge1
Terapijo DENAS sem spoznal in izkusil v času bivanja v kampu Harmony na otoku Pašman. Terapijo so mi izvajali tako na nogah kot celotnem telesu. Stanje se je po prvem sklopu terapij popolnoma izboljšalo, po drugem sklopu pa sem poleg fizičnega izboljšanja, zelo občutil tudi psihično. Razlika na nogah pred in po terapijah je več kot očitna in naj fotografiji pričata sami zase. Hvala Petru in Magdaleni za vse terapije!
zdrava logo
Renata Z
Ljubljana
Pri 36 letih se mi je po rojstvu drugega otroka pojavila alergija na cvetni prah. Več let zapored sem tako vsako sezono cvetenja preživela na antihistaminikih in z robcem v rokah. Oči so se mi močno solzile in še huje pekle, iz nosa mi je ves čas teklo. Tisti, ki ima tovrstno ali podobno alergijo, ve, kako nadležno in utrujajoče obdobje v letu je to. Že tako utrujeno in brezvoljno, so antihistaminiki še prilili olje na mojo razdražljivost. Pred približno enim letom, bila je jesen, sem v eni od pogovornih televizijskih oddaj izvedela za terapijo DENAS. Moram reči, da sem v poplavi vseh mogočih načinov zdravljenja, ki obljubljajo skoraj nemogoče, zelo previdna, velikokrat tudi skeptična, a sem se vseeno odločila in poklicala na podjetje z zanimivim imenom. Njihov pristop, ki skoraj zahteva, da človek pride na osebno konzultacijo (naj povem, da je brezplačna), mi je bil takoj všeč. Na obisku v podjetju si je terapevtka zame vzela toliko časa kot sem ga potrebovala, da sem dobila vse odgovore na moja vprašanja, na kratko pa mi je tudi pokazala praktično delovanje aparata, da sem občutila, kako sploh deluje. Po izčrpnem pogovoru in praktični izkušnji sem se odločila, da aparat Denas kupim. Gospa terapevtka mi je natančno razložila in pokazala, kako si naj izvajam terapije. Moram reči, da me ni skrbelo, ali si jih bom znala delati ali ne, saj so me oborožili s celim kupom navodil. Po dveh tednih sva se z možem udeležila še brezplačne delavnice, na kateri smo se učili praktičnega dela. Terapije sem si redno in po navodilih izvajala ter tako svoje telo maksimalno pripravila na pomlad in obdobje, ki mi je vsako leto predstavljalo nočno moro. Situacija je bila prvič po mnogih letih več kot znosna. Oči so bile le nekoliko pordele in rahlo srbeče (nobenega sledu o pekočini in solzenju), iz nosa pa je »curljalo« vsega skupaj dva dni, pa še to sem si zelo uspešno lajšala z aparatom. Naj za konec dodam, da ga v družini uporabljamo vsi – tudi mož in oba otroka. Lepo smo se navadili, da se aparata ne uporablja samo za zdravljenje, pač pa smo zelo pridni tudi na preventivnem področju.
zdrava logo
Aleksandra P.
Maribor
Želela bi vam sporočiti, da je aparat DENAS postal sestavni del mojega življenja. Uporabljam ga tako v preventivne namene kakor tudi za kurativo. Z uporabo aparata in pripomočkov  sem si odpravila šumenje v ušesih, izboljšala vid, zmanjšala občutljivost na alergijo, prehlad in kašelj. Po drugi strani pa z uporabo aparata in pripomočkov  postavljam telo v ravnovesje,  kar mi omogoca, da lahko lažje premagujem vsakodnevne napore. Moja mama ga uporablja za lajšanje bolečin močne revme. Ker je aparat vsestranski, s popolnoma logičnim delovanjem in brez stranskih učinkov, verjamem, da odpravlja večino bolezni. Prav zato ga priporočam vsem, ki bi si želeli izboljšati svoje zdravje in počutje.
zdrava logo
Vaša Klara
Celje
Maja 2013 sem bila pri 28. letih operirana na hrbtenici. Moja diagnoza je bila hernija. Leto pred tem me je po močnem padcu začelo boleti v levi nogi in ob vseh poskušanjih z alternativo sem razočarana s pomočjo eletkromagneta ugotovila, da bo operacija neizogibna. Na nogi je bil živec vkleščen na dveh mestih, zato bi težko bilo bolje. Po operaciji je sledilo težko okrevanje, vse kar sem lahko počela prej, kasneje v 90% ni bilo več možno. Zelo sem shujšala. Zdravniki so rekli, da je bila operacija uspešna in da bo okrevanje trajalo najmanj 6 mesecev, pa vendar sem se počutila kot da ne bom mogla več opravljati svojega poklica kot kozmetičarka in maserka, dela doma, sploh  pa je billo težko verjeti, da bom še kdaj normalno hodila brez bolečin. Vedno bolj sem se počutila nesposobno in obupovala, postajala sem depresivna, celo tako močno da sem morala vzeti zdravila. Takrat me je znanka peljala na predstavitev aparatov Denas. Čeprav nisem verjela v nič, sem rekla, da nimam kaj izgubiti. Gospa Magdalena me je takoj vzela pod svoje okrilje in me kot angel negovala z aparati in s pogovori. Lepo je bilo čutiti in vedeti, da bo spet vse kot je bilo, saj mi je obljubila. Vsako jutro me je ovila v odejo in mi delala z aparatom po hrbtenici. Ko sem prišla nazaj k sebi sem opazila, da se moje psihično stanje izboljšuje, postajala sem bolj stabilna, bolečine v hrbtenici pa so počasi izzvenele. Od takrat, ko sem sama začela delati z aparatom, nisem vzela nobene tablete več. Po treh mesecih od operacije sem začela voziti kolo in normalno opravljati delo.  Če bi imela na tone denarja, bi aparat poslala v vsako hišo in jih prepričala, da ga vzamejo v roke, ko imajo bolečine, saj vem, da bi imeli neverjetne rezultate. Verjamem, da je bila vsa ta izkušnja poslana iz nebes in sem hvaležna in počaščena, da sem se lahko seznanila z aparati. Hvala vsem, ki ste me podpirali in se trudili z mano.
zdrava logo
Irena K.
Maribor
Neznansko sem hvaležna za spoznanje takega zdravljenja. Kar nisem mogla verjeti sodelavcu, ki se je po vseh preizkušenih možnih metodah končno znebil bolečine v rami. Tudi sama sem trpela neznosne bolečine v rami. Seveda je bila moja prva pot k zdravniku, kjer sem dobila tablete za bolečine. Nič ni pomagalo. Boleti me je začel še želodec. Od bolečin sem bila že čisto depresivna. Nisem več spala, zato sem začela iskati druge možnosti. To so bile masaže, akupunktura, kreme ... vendar izboljšanja ni bilo. Ko mi je sodelavec nekega dne naredil terapijo z aparatom Denas, mi je bolečino takoj odvzel. Res nisem mogla verjeti. Takoj sem si ga kupila. Zdaj si z njim zdravim vse. Vedno ga imam pri sebi. Največja prednost je ta, da lahko pomagam tudi drugim in terapije delam takrat, ko je potrebno. Mali čudež je DENAS, ki dela neverjetne stvari.
zdrava logo
Zlata G.
Ljubljana
Pozdravljeni! Pred tremi leti sem hudo zbolela za avtoimunim hepatitisom. Napovedano mi je bilo dolgotrajno zdravljenje z močnimi tabletami s hudimi stranskimi učinki. Posledično sem imela tudi obojestranski sindrom zapestnega prehoda izrazite stopnje, tako imenovano zožitev karpalnega kanala. Bilo je tako hudo, da sem pri jedi le s težavo držala pribor, nisem mogla odrezati kruha, kaj zares stisniti ali pomagati vnučkom pri jedi. Zaradi hude oblike sindroma sem bila naročena na operacijo. In prav v tem času je bil v Ljubljani sejem Narava in zdravje, ki sem se ga udeležila v upanju, da bom našla kako alternativno obliko zdravljenja. Tam sem se prvič srečala z aparatom DiaDENS-PCM in se nazadnje odločila, da ga kupim in preizkusim. Hkrati z uporabo aparatam enoletnih jemanjem predpisanih zdravil, ki naj bi jih jemala vsak tri leta, gline in nekaterih čajev, predvsem pegastega badlja, je prišlo do vidnejših rezultatov. S trdno voljo in vztrajnostjo mi je uspelo stanje izboljšati do te mere, da operacija ni bila potrebna. Tudi splošno zdravstveno stanje se mi je zelo izboljšalo, že po letu dni mi ni bilo treba več jemati zdravil. Izvidi so pokazali, da je krvna slika  v redu. V aparat zaupam in ga še naprej uporabljam, navdušila pa sem tudi ostale v družini. Ob tem bi se zahvalila ge. Magdaleni, ki nas je povabila na obnovitveni tečaj in nnam na odličen način predstavila nove načine zdravljenja z aparatom.
zdrava logo
Alenka B.
Šentilj
Aparat DENAS uporabljam pri svojem delu vsakodnevno. Zelo hitro pomaga pri športnih poškodbah kot so udarnine in natrganje mišic, vnetje ligamentov, zvini ... Zelo uspešno je tudi zdravljenje bolečin v križu. Odličen je tudi pri vnetju sinusov, nahodu, angini ... Z aparatom telo "prisilimo" k samozdravljenju. Moramo se zavedati, da je naše telo čudeno in da je edino ta način zdravljenja lahko najbolj uspešen in brez stranskih učinkov.
zdrava logo
Katarina in Bogdan H.
Gornja Radgona
Od proizvodov DENAS trenutno uporabljava aparat DiaDENS-PCM in terapevtsko odejo. Aparat uporabljava že približno štiri leta; aparat je praktično za vse: od bolečin v hrbtenici ali kakršnih koli drugih bolečin do samo terapij proti stresu in za boljše počutje. Mož trenutno največ uporablja terapevtsko odejo, ki mu prinaša boljše spanje in ker boljše spi, je tudi njegovo splošno počutje boljše. Najboljše pri vseh Denasovih proizvodih je to, da nimajo stranskih učinkov.
zdrava logo
Majda R.
Mengeš
Najprej sem kupila aparat DiaDENS-PCM, s katerim sem zelo zadovoljna. Ker imam zaradi bolezni kar nekaj težav z nogo, si z aparatom večkrat lajšam bolečine v gležnju. Kasneje sem kupila tudi terapevtsko odejo, ki jo uporablja vsa družina. Da nam energijo, kar je zelo pomembno, z njeno redno uporabo pa izginejo tudi določene bolečine.
zdrava logo
Meta M. Z.
Ljubečna
Z redno uporabo aparata DiaDENS-PCM sem si izboljšala splošno telesno počutje. Ko sem se nekega dne zbudila, se mi je po črevesju pretakalo in sem dobila drisko, morala pa sem od doma po opravkih. Z aparatom sem si naredila terapijo po črevesju in v približno po 10-minutah se je pretakanje ustavilo in tudi čez dan je bilo vse OK. Ko se je sin počutil slabo, bolela ga je glava in imel je vročino, sem s terapijo DENS dosegla, da je vročina padla in tudi glava ga ni več bolela. Naslednji dan se je počutil dobro in je lahko šel v službo. Z aparatom se dajo lepo odpraviti tudi razne bolečine - z direktnim delovanjem na mesto bolečine. Pa nahod - super - nos se ti takoj odpre ...
zdrava logo
Mitja K.
Krog
Pozdravljeni! Hvala še enkrat, da reklamirate, izobražujete in prodajate take čudovite izdelke DENAS. Pri nas doma si ne znamo več predstavljati življenja brez aparata DiaDENS-PCM. Je vsestransko uporaben aparat za vso družino ter občasno tudi za znance. Uporabljamo ga predvsem za preventivo, tu in tam pa tudi pri težavah z bolečinami. Res je vsestransko uporaben aparat, ki je kljub nekoliko višji ceni vreden vsakega centa! Aparat kombiniramo še z odejo DENAS OLM-1 in moram povedati, da je počutje moje družine čudovito. Zato še enkrat hvala za te čudovite izdelke ter prijaznih nasvetov podjetja Zdrav in pika.
zdrava logo
Tone
Koroška
Imam težave s hrbtenico, kolki in prestal sem operacijo glavkoma na levem očesu, ki pa ni uspela zaradi prepozne napotitve. Že dolgo se ukvarjam z zdravo prehrano in zeliščarstvom. Tudi akupunktura in akupresura mi nista neznanki. Ko sem po obisku specialista dobil mnenje, da za moje težave s hrbtenico ni pomoči in dobil za lajšanje bolečin analgetike, me je seveda to psihično popolnoma zlomilo. Slučajno sem ponoči poslušal radio Celje, ko je gospa Magdalena predstavljala aparate DENAS in terapevtsko odejo DENAS. Takoj sem se odločil za nakup in naročeno so mi osebno dostavili. Tako mene kot ženo so naučili izvajati DENS terapijo. Aparat in odejo sva z ženo začela dnevno uporabljati. Izboljšanje je kmalu prišlo. Po nekaj terapijah sem lahko odložil bergle. Ko sem prebral še priloženo literaturo, sem ugotovil, da je te zelo učinkovita zadeva za psihično ravnotežje in lajšanje bolečin. Star sem 73 let in se me že rahlo loteva demenca. Ugotovil sem, da ležanje v terapevtski odeji lajša simptome demence. Ko sem preštudiral energetske točke posameznih meridianov in ugotovil, da točka K14 na meridianu ledvic pozitivno vpliva na simptome demence, sem uporabo odeje še dopolnil z akupunkturo na to točko z aparatom DENAS. Na osnovi teh pozitivnih rezultatov sem šel še korak dlje in dokupil terapevtska očala DENAS. Po posvetu z okulistom sem si pričel izvajati terapije za preprečevanje pritiska v očeh. Po nekaj mesecih terapij sem v okulistični ambulanti prosil za testni pregled. Rezultati so bili pozitivni in dobil sem dovoljenje za nadaljnjo terapijo. Danes vem, da sta mi stik z gospo Magdaleno in njena praktična podpora zelo olajšala življenje. Rad bi poudaril, da moje izkušnje kažejo, da pozitivni rezultati zdravljenja z DENAS terapijo vedno pridejo. Pri bolečinah pridejo rezultati takoj (bolečina popusti), takojšnji učinek je tudi pri prehladih, za kronične in zastarane težave pa je potrebno nekoliko več časa.
zdrava logo
Rok V.
Sežana
Aparat DiaDENS-PCM je zelo super naprava. Osebno mi je zelo pomagala pri sprostitvi vratnih mišic, odpravljanju prehladov in bolečin v grlu. Super je tudi funkcija "screening", saj lahko tako ugotoviš, v kakšnem stanju so tvoji organi.
zdrava logo
Milena P.
Celje
Po prvem porodu so se mi pojavile težave s hemoroidi. Bolečine sem premagovala z zelo mrzlo kopeljo in vsemi mogočimi kremami, na kar sem si pred leti kupila še Bioptron. Vse skupaj mi je bolečine močno olajšalo, vendar se je težava vedno vrnila. Pri kozmetičarki sem slišala za aparat DENAS. Potem ko sem na internetu prebrala, kako vse zdravi po naravni poti, sem si ga takoj kupila. Že prva desetminutna terapija mi je bolečine takoj odvzela. Nisem mogla verjeti. To je bil zame pravi čudež, saj nobena od naštetih metod, ki sem jih uporabljala prej, ni delovala tako hitro in na tak način. Kljub temu, da so bolečine popustile, sem si terapije izvajala še teden dni. Od takrat je minilo že celo leto in v vmesnem času se mi težava ni ponovila.
zdrava logo
Minka J.
Planina pri Sevnici
Aparat DiaDENS-PCM uporabljamo v naši družini že tretje leto. Tudi moški skeptiki so ga sčasoma sprejeli in v naši družini se je bistveno zmanjšala uporaba različnih zdravil za migrene ali glavobole, prehlade, analgetike in podobno. Všeč mi je ker je praktičen in enostaven za uporabo, z njim si lahko pomagaš pri številnih težavah, nima stranskih učinkov in pozitivno vpliva na zdravje. Moje delo je predvsem psihično zelo zahtevno, posledice se kažejo v utrujenosti. Zato sem se odločila za nakup odeje Denas, ki jo trenutno uporabljam 14 dni. Utrujenost se mi je v teh dveh tednih bistveno zmanjšala in imam opazno več energije. Zato vsako jutro brez težav zgodaj vstanem, da se zavijem v odejo in se tako pripravim na prihajajči dan.
zdrava logo
Marija S.
Trnovlje pri Celju
Z Denasom me je seznanila prijateljica Vesna, za kar ji bom resnično večno hvaležna. Postal je moj "sopotnik" življenja in ne pravijo mu zastonj "klinični center v malem". Približno pred enim letom je bilo moje zdravje precej načeto. Poleg šumenja v desnem  ušesu, ki je ostalo od vnetja oz. izgube ravnotežja me je začelo telo tudi spominjati na moj "nekdanji" artritis, saj sem ponoči čutila po obeh rokah mravljince, pa tudi počutje ni bilo ravno najboljše. Z redno uporabo Denasa sem prenehala jemati  tablete in tudi mravljici so izginili. Tudi sluh se je povrnil skoraj 100%, ostalo je le še šumenje. Ker zaupam Denasu sem prepričana, da bom tudi to odpravila. Sočasno za izboljšanje telesne kondicije in odprave stresa uporavljam odejo Denas, ki mi resnično pomaga. Vesela sem, da sem spoznala ta način zdravljenja oz .lajšanja vseh vrst bolezni, saj je še kako pomembno, da si znamo in moremo sami pomagati, saj je zdravje naša največja dobrina. Vsekakor bom ta aparat uporabljala še naprej ter se šolala na delavnicah ki jih prirejajo za uporabnike oz. kupce tega čudovitega izdelka. Priporočam, da poskusite in ne bo vam žal.
zdrava logo
Martina Z.
Celje
Z aparatom DiaDENS-PCM sem nadvse zadovoljna, posebej pa se je izkazal pri naslednjih težavah. Na jajčniku sem imela cisto, ki je ob redni vsakodnevni DENS terapiji popolnoma izginila v dveh mesecih. Druga težava je bila kalcinacija na ahilovi tetivi, kar mi je povzročalo hude bolečine. Z uporabo aparata sem odpravila bolečine, zelo pa se je zmanjšala tudi zatrdlina. Aparat DiaDENS-PCM mi je pomagal tudi pri zmanjšanju podbradka, saj se je le-ta že po treh terapijah zmanjšal za polovico.
zdrava logo
Marjana C.
Dobova
Pred leti so se mi pojavile prve težave z revmo, ki so sčasoma postale tako hude, da nisem mogla več zravnati prstanca na roki. Po vsakodnevni uporabi aparata DiaDENS-PCM sem po enem tednu prst lahko zravnala, bolečine v sklepih pa so prenehale. Ko se bolečina pojavi, jo odpravim z aparatom in brez pomoči analgetikov. Imela sem tudi težave z želodcem in sem redno uživala Rupurut, sedaj pa to ni več potrebno.
zdrava logo
Meta B.
Nova Cerkev
Dve leti sem imela težave z mehurjem. Ob vsakem kašljanju in kihanju mi je urin nekontrolirano uhajal. Redno sem delala keglove vaje, vendar se stanje ni bistveno izboljšalo. Že sem se odločila za operativni poseg, ko mi je prijatelj povedal za terapijo DENS. Brez pomisleka sem aparat takoj kupila in izvajala terapije na priporočenih delih skoraj vsak dan. Po štirih tednih je bilo stanje boljše. S terapijami sem nadaljevala in v treh mesecih popolnoma odpravila težavo. Spet lahko plešem!

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. O piškotkih

Se strinjam
Spletna stran zdravinpika.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.
 
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
 

Seznam uporabljenih piškotkov

sejni    |   sejni piškotek
PREF   |   googlov vtičnik statistike
NID   |   googlov vtičnik statistike
 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.